Bildekor för bilar i Stockholm

Modemedia

Varmt välkommen till oss på Modemedia! Vi är företaget för dig som är intresserad av bildekor, helfoliering eller stenskottsskydd. När det gäller bildekor hjälper vi dig hela vägen från att ta fram en skiss till att montera dekoren på din bil. Vi kan förse dig med dekor som är snygg samtidigt som det är ett mycket bra sätt att göra reklam för ditt företag på. Det kan även handla om att du som privatperson vill sätta en personlig prägel på din bil.

Vi kan också förse ditt fordon med helfoliering. Dessa designar och tillverkar vi på egen hand samtidigt som självklart även monterar de. Det kan vi göra på alla tänkbara olika sorters fordon. Det är bland annat ett utmärkt sätt att ge din bil ett häftigt utseende på samtidigt som folieringen är lätt att ta av. Den förser även bilens lack med skydd mot repor och stenskott. Vi erbjuder också andra typer av trycktjänster, kontakta oss redan idag!

Behöver du rådgivning?

Du kanske behöverrådgivning med något som har med bildekoren att göra? Då kan vi på Modemedia hjälpa dig räta ut alla frågetecken du kan tänkas ha! Eftersom vi har arbetat med detta under många års tid är vi duktiga på att ta fram lösningar som passar bra för privatpersoner, företag eller den typ av verksamhet som det handlar om. Du är självklart välkommen att höra av dig direkt för att bolla tankar och idéer. Vi anpassar oss alltid efter dig och dina önskemål!

Bildekor för fordon i Stockholm

Vår adress

Vi på Modemedia har Natt Och Dags Gränd 9 i Stockholm som vår adress. Du som har vägarna förbi är självklart varmt välkommen till att komma och hälsa på oss. Naturligtvis kan du även komma i kontakt med oss genom att ringa oss eller använda något av våra kontaktformulär. Vi ser fram emot att få höra från dig så att vi kan förse dig med den service du är ute efter!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify