Vad behöver din bil?

Nedan ser du de tjänster vi erbjuder våra kunder.

services_icon1

Bildekor

Vill du förse din bil med bildekor? Då är vi en utmärkt firma för dig! Vi hjälper dig med alla delar av detta arbete, från att ta fram en skiss av en dekor som stämmer överens med dina önskemål till att tillverka samt montera den på din bil. När det väl är dags för monteringen kan det antingen göras här hos oss eller hos dig. Det avgör du! Bildekor kan bland mycket annat vara ett utmärkt sätt att göra reklam för ditt företag på!

services_icon1

Helfoliering

Är det istället helfoliering som du är intresserad av? Då är också det något som vi kan förse dig med. Det kan vi inte bara göra för bilar, utan även för andra fordon som snöskotrar och motorcyklar för att nämna några. Detsamma gäller olika sorters entreprenadmaskiner och till och med elgitarrer. Två av fördelarna med helfoliering är att det förser din bil med skydd mot repor och stenskott samtidigt som en sådan är lätt att ta bort om du vill återställa din bil till dess ursprungliga skick!

services_icon1.png

Andra stylingtjänster

Vi erbjuder även ett flertal övriga stylingtjänster för ditt fordon. Oavsett vilken typ av stylingtjänst du är på jakt efter kan du kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till med detta. Precis som med våra övriga tjänster ser vi alltid till att utföra ett kvalitetssäkert jobb.